VUURWERKSHOW op zaterdag 8 oktober

Op 6 oktober 1936 is de Oranjevereniging opgericht. De OVH wordt dit jaar dus 80 jaar. In goede samenwerking met de Dorpsraad en de Woningbouw vereniging is het gelukt om een vuurwerkshow te laten plaats vinden.

Zaterdag 8 oktober om 20.00uur langs de Randweg rechts van het nieuwe fietspad in het Buitenland. De lampionoptocht zal hier opstoppen de kinderen en ouders kunnen vanaf het fietspad de vuurwerkshow bekijken. Opstellen tussen fietspad buitenland en rotonde randweg. Het laatste grote vuurwerk in Heerjansdam is alweer 5 jaar geleden, dus kom allemaal kijken.

Lampion optocht 2016

Op zaterdag 8 oktober is het weer zover. Dan trekt de OVH lampion optocht door de Heerjansdamse straten. Dit jaar vooraf gegaan door dweilorkest Bar Gebeure.

Wij nodigen iedereen uit om zich te verkleden of om op een bijzondere manier mee te doen aan deze optocht. Voor de leukste / mooiste creaties hebben we enkele prijzen beschikbaar gesteld. Laat je zien aan de juryleden.

De optocht vertrekt om 19.30uur vanaf het Dorpsplein / Kromme Nering. Prijsuitreiking na terugkomst op het Dorpsplein.

Ledenvergadering 2016

Ieder jaar is er weer de openbare algemene donateurs/leden vergadering, waar u de mogelijkheid heb om het reilen en zeilen van de OVH te bespreken. Heeft u suggesties of vragen, wilt u mee helpen bij de organisatie van Koningsdag. Dat komt goed uit, het bestuur kijkt uit naar nieuwe en/of aspirant bestuursleden. Loop eens 1 of meerderen jaren mee, ervaar zelf hoe leuk dit is en misschien ben jij wel de verjonging waar het bestuur naar opzoek is.          

Wees welkom in de grote zaal van het Dorpshuis (ingang café) op dinsdag 4 oktober aanvang 20.00uur. Dit jaar zal er extra aandacht zijn voor 80 jaar OVH.

Het is altijd mogelijk om ons per telefoon of email te benaderen. Een afspraak is zo gemaakt!  (zie keuze menu)

KLIK hier voor de agenda. 

free joomla templatesjoomla template
Like ons op Facebook!