Oktober 2014

Ledenvergadering

Ieder jaar is er weer de openbare algemene donateurs/leden vergadering, waar u de mogelijkheid heb om het reilen en zeilen van de OVH te bespreken. Heeft u suggesties, vragen of wilt u graag helpen bij de organisatie van Koningsdag. Wees welkom in de grote zaal van het Dorpshuis (ingang café) op dinsdag 11 november aanvang 20.00 uur.

Het is altijd mogelijk om ons per telefoon of email te benaderen. Een afspraak is zo gemaakt!  (zie keuze menu)

KLIK hier voor de agenda. 

Lampion optocht 2014

Op zaterdag 4 oktober is het weer zover. Dan trekt de OVH lampion optocht door de Heerjansdamse straten. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema ‘DIEREN’ Ook dit jaar weer vooraf gegaan door loop orkest Quiz Nix


Wij nodigen iedereen uit om zich te verkleden of om op een bijzondere manier mee te doen aan deze optocht. Voor de leukste / mooiste creaties hebben we enkele prijzen beschikbaar gesteld. Laat je zien aan de juryleden.


De optocht vertrekt om 19.30uur vanaf het Dorpsplein / Kromme Nering

Januari 2014

Zoals iedereen weet wordt nu op 27 april Koningsdag gevierd. Maar dit jaar valt dat op zondag en is het verplaatst naar zaterdag 26 april.

Tijdens de ledenvergadering hebben we laten zien wat onze plannen voor 2014 zijn.

Natuurlijk gaan we weer voor een drie daags programma:

  • Donderdag 24 april Klaverjas en dart toernooi
  • Vrijdag  25 april kinderdisco, playbackshow en de pré oranje party
  • Zaterdag 26 april Koningsdag

 Klik hier voor ons voorlopig programma 2014

Natuurlijk is er dit jaar ook weer de druk bezochte, heel gezellige en oer HEERJANSDAMSE Playbackshow op vrijdag avond 25 april.

Poster Playbackshow

Hiervan is de presentatie, zoals altijd, weer in handen van Gert de koning. Wil je meer informatie bel dan naar Gert de Koning tel.: 078-6772689 of stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen.

Gezocht: Een nieuwe Playbackshowpresentator

Gezocht: Een nieuwe Playbackshowpresentator

Onze vaste playbackshowpresentator Gert de Koning gaat ons na 15 jaar verlaten. Gert de Koning: ‘’Inmiddels ben ik de 50 jaar (ruim) gepasseerd en vind ik het hoog tijd dat een jonger iemand het gaat overnemen. Daarom zal het dit jaar de laatste keer zijn dat ik de Playbackshow presenteer en zijn we op zoek naar een jongeman/dame die het organiseren, maar bovenal het presenteren van de Playbackshow in 2015 van mij gaat overnemen.’’

Ergens in de jaren 90 vroeg Martin van Peenen mij om bij de Bollebozen de Playbackshow aan elkaar te praten, op vrijdagavond 1 keer in het jaar in het gezellige Jeugdhonk aan de Sportlaan. Verrast door artistieke ingevingen van de deelnemers en het enthousiasme van het publiek en de daardoor geweldige sfeer op deze avonden ben ik in overleg met de Oranjevereniging ook in de tent, op de avond voorafgaand aan Koninginnedag , in 1998 begonnen met het organiseren van Playbackshows.

In de inmiddels 15 shows die we hebben gehad kwamen de meest prachtige, ontroerende en  komische acts voorbij. Denk hierbij aan de Klokkenluider op BIM Bam van Andre van Duin. Er was een hele stellage in de tent gemaakt en tijdens het luiden van de klok zwiepte Stan Pors door de lucht.

Ook kwam verschillende keren Sister Act voorbij, altijd weer prachtig uitgelicht met de wit/zwarte nonnen. Verder was er een misleiding bij het optreden van Jamai, waarbij de hele zaal dacht dat we dé echte hadden en de Trappelzakboogie prachtig neergezet door 5 jonge dames.

Genoten heb ik van alle acts Bob de Bouwer (Bart Kaptein): ‘’Jij wil zeker wel timmerman worden? Nee hoor ik word brandweerman!’’ Acts van jong tot oud, veteraan Piet van Dalen die zo ook nog even terug keek in zijn jeugd, 5 kleuters die een schitterende act van K3  neerzetten, een jongedame die prachtig verkleed acts deed uit musicals. Het is te veel om op te noemen!

Kortom, heb jij zin om je in te zetten voor een geweldige avond met enthousiaste deelnemers en een groot publiek? Meld je dan nu aan bij Gert de Koning of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

free joomla templatesjoomla template
Like ons op Facebook!